Revizuire-recurs la ÎCCJ

Recursul ce se judecă la Înalta Curte de Casație și Justiție în procedura de revizuire inițiată de fiul ucigașului Paizs Octavian.

Filtru titlu     Arată # 
1 Prestația domnului avocat Kincses Előd în procedura de revizuire: aspecte negative și părțile pozitive.
2 Decizia nr. 2953 a ÎCCJ în procedura de revizuire inițiată de fiul ucigașului Paizs Octavian
3 Note de ședință trimise Înaltei Curți de Casație și justiție de avocatul Kincses Előd după termenul din 03 septembrie 2013
4 Dezbaterile consemnate în încheierea de ședință din 03 septembrie 2013 în cadrul revizuirii la Înalta Curte de Casație și Justiție.
5 Punctul de vedere al avocatului Kincses Előd cu privire la poziția lui Agache Aurel Dionisie în cadrul revizuirii la Înalta Curte de Casație și Justiție
6 Minciunile și tâmpeniile debitate de Frunda Gyorgy cu privire la decizia ÎCCJ în procedura de revizuire inițiată de fiul ucigașului Paizs Octavian.
7 Ucigașul Paizs Octavian a fost găsit vinovat (pentru a doua oară) de uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel
8 Punctul de vedere al lui Agache Aurel Dionisie cu privire la procedura de revizuire inițiată de fiul ucigașului Paizs Octavian.
9 Recursul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București în procedura de revizuire inițiată de fiul ucigașului Paizs Octavian
 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel