Regizorul Cornel Mihalache ne-a vizitat la Codlea unde a filmat câteva cadre la mormântul colonelului post-mortem Agache Aurel pentru documentarul său dedicat împlinirii a 30 de ani de la evenimentele din decembrie 1989.
Vor fi aproximativ 7 ore și jumătate de documentar în care la Televiziunea Română vor fi 15 episoade despre dramele petrecute în decembrie 1989.
Acestea se preconizează că vor fi redate în lunile octombrie, noiembrie și decembrie 2019.

DSC 0358

DSC 0354

 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel