Prin adresa din 26 august 2010, IPJ Covasna refuză în continuare să pună la dispoziția lui Agache Aurel Dionisie concluziile și documentele privind cercetarea administrativă privind stabilirea răspunderii materiale pentru paguba produsă instituţiei IPJ
Declasificare-acces informaţii dosar Agache - IPJ

MINISTERUL ADMINISTRAŢIEI SI INTERNELOR

INSPECTORATUL POL. JUD. COVASNA

Sf Gheorghe str. Korosi Csoma Sandor nr. 16 jud Covasna

Cod operator 4392.

BIROUL CONTROL INTERN

NR: 154.238./26.08 2010

CĂTRE

D- L AGACHE AUREL - DIONISIE

MUN. CODLEA STR. NOUĂ NR. 99 JUD. BRAŞOV

La dresa dvs înregistrată cu nr de mai sus prin care ne solicitaţi să vă punem la dispoziţie toate documentele din dosarul de cercetare administrativă conform legii nr. 544/2004 respectiv art. 20 din Legea nr. 182/2002, vă facem cunoscut următoarele :

Decizia nr. 837 / R / 2009 a Curţii de Apel Braşov a fost pusă în aplicare întocmai motiv pentru care aţi primit suma de bani stabilită.

Referitor la Legea nr.544/2004 pe care dvs aţi invocat-o ca fiind actul normativ care vă dă dreptul să luaţi la cunoştinţă despre informaţiile de interes public vă aducem la cunoştinţă că acest act normativ este emis în anul 2001.

Datele privind rezultatul cercetării administrative le cunoaşteţi deoarece acestea ,la solicitarea instanţelor de judecată au fost prezentate ,iar dvs aţi luat la cunoştinţă de ele. In consecinţă rugăm să ne comunicaţi în concret ce alte documente mai solicitaţi.

Pentru lămuriri suplimentare vă rog să vă înscrieţi în audienţă la d-l inspector şef, ocazie cu care vor fi discutate problemele de comunicare legală dintre o instituţie publică şi un petent conform legilor în viguare, precum şi alte probleme despre care veţi nelămuriri.

Cu aceeaşi consideraţie,

ȘEF AL INSPECTORATULUI

Comisar șef de poliție

IOAN ARON

ȘEFUL BIROULUI CONTROL INTERN

Comisar de poliție

COVALCIUC GHEORGHE

 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel