Adresa-răspuns nr.131477/2007 a Direcţiei Drept Internaţional şi Tratate Serviciul Drept Internaţional Public şi Cooperare Judiciară Internaţională în Materie Penală din 05 august 2009
Corespondenţa cu autorităţi, instituţii, persoane - Corespondenţa cu Ministerul Justiţiei
Direcţia Drept Internaţional şi Tratate
Apolodor nr. 17, sector 5, Bucureşti, România,
www.just.ro, Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


Domnului Agache Aurel Dionisie
Strada Nouă nr. 99, mun. Codlea,
Cod poştal 505100, jud. Braşov


Ref ns.: 131477/2007 05.08.2009

Stimate domnule Agache,

În completarea scrisorii noastre din 29.07.2009 referitoare la cererea de exequatur a laturii civile a hotărârii Tribunalului Bucureşti împotriva numitului Octavian Paizs, vă aducem la cunoştinţă că instanţa competentă maghiară a transmis o cerere de informaţii suplimentare instanţei române solicitante. Ulterior primirii unui răspuns, procedura va fi reluată.

Cu deosebită consideraţie.

Pentru Viviana Onaca
Director

Dorina Dominteanu
Şef serviciu
Serviciul cooperare judiciară în materie civilă şi comercială Direcţia Drept Internaţional şi Tratate
 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel