Ucigaşa Filip Orban Daniella Kamilla, biografia şi rolul acesteia în uciderea ofiţerului de miliţie Agache Aurel
Grupul de interese :Târgu Secuiesc - 1989 - Criminala Filip Orban Daniella Kamilla

Ucigaşa Filip Orbán Daniella Kamilla, biografia şi rolul acesteia în uciderea ofiţerului de miliţie Agache Aurel

ucigaşa Filip Orban Daniella Kamillaucigaşa Filip Orban Daniella Kamilla

criminala orban-2011

Ucigaşa Filip Orbán Daniella Kamilla: născută în Târgu Secuiesc, la 28 ianuarie 1966, numele mamei: Ududec Elena (decedată pe data de 08 decembrie 1989), numele tatălui Orban Alexandru, (avocat pensionar). domiciliul: Republica Ungară, 1105 Budapesta, str. Harmat nr. 26/B (începând cu data de 15 octombrie 2002). Este absolventă a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi facultatea de Filologie franceză - engleză şi a fost căsătorită începând cu data de 14 septembrie 1991 cu Filip Levente János absolvent al academiei de muzică din Iaşi. Cei doi au 3 copii.  Între timp bestia ucigaşă a fost părăsită de soţ şi în prezent este divorţată. Prin iresponsabilitatea Tribunalului Covasna şi a I.P.J. Covasna, după eliberarea din arestul preventiv a fugit în Ungaria la data de 31 decembrie 1991, de unde nu s-a mai întors. La data de 20 ianuarie 1992 a solicitat statut de refugiat, care i-a și fost acordat chiar în aceeași zi. La data de 24 ianuarie 1994 a primit cetățenia maghiară. Deși are și cetățenie română, în momentul de față pașaportul românesc este expirat din data de 30 aprilie 1995. Ea lucrează ca profesoară de franceză şi engleză în Budapesta. În ultima vreme a fost profesoară la "Pogány Frigyes Kéttannyelvű Építőipari Szakközépiskola és Gimnázium". Actualmente lucrează la "Lónyay Utcai Református Gimnázium és Kollégium", un liceu din sectorul al IX al Budapestei.

Este cea mai feroce dintre criminali, comportamentul ei depăşind cu mult limitele patologicului.

Declaraţiile contradictorii ale inculpatei, luate în perioada arestului preventiv:

* Fila 75 - Dos.129/P/1990 (declaraţie din 28 noiembrie 1991): "Menţionez că îl cunoscusem pe acesta în iarna anului 1982, cu ocazia unor percheziţii făcute la domiciliul nostru, în urma arestării tatălui meu pentru luare de mită, dosar pe care îl instrumentase maiorul Agache.


* Fila 75 - Dos.129/P/1990 (declaraţie din 28 noiembrie 1991): "Fiind într-o stare psihică depresivă datorată stresului morţii mamei mele în urmă cu două săptămâni,şi aducându-mi aminte de cele întâmplate şi suferite cu ocazia arestării tatălui meu, nu am mai raţionat lucid şi m-am apropiat de maior, cu intenţia să-l lovesc şi eu. Am reuşit să-i aplic două lovituri cu vârful cizmei în regiunea coapsei, fiind oprită de tatăl meu care mă trăgea din spate".
* Fila 80 - Dos.129/P/1990 (declaraţie din 29 noiembrie 1991): "Toată durata cât timp am stat în mulţime nu a depăşit ordinul a 5 - 6 secunde (!!!)
* Fila 82 - Dos.129/P/1990(declaraţie din 29 noiembrie 1991):- Nu mai recunoaşte declaraţiile date anterior.

Declaraţiile ucigaşilor şi ale martorilor care atestă cu certitudine participarea acesteia la uciderea ofiţerului de miliţie Agache Aurel

* Fila 128 - Dos .129/P/1990 (Declaraţia lui Paizs Octavian din 05 decembrie 1991): ." …am înţeles că printre martorii care mă acuză se află şi avocatul pensionar Orban, consider că acesta a declarat împotriva mea pentru a-şi scăpa propria fiică care după cum cunosc eu este în fruntea celor care au comis acte de agresiune împotriva victimei Agache Aurel…. în oraş s-a discutat după acel eveniment că ea s-a descălţat şi cu încălţămintea a lovit pe maiorul Agache."
* Fila 41 - Dos.129/P/1990.(Declaraţia lui Lote Ludovic din data de 25 martie 1992): …"De asemenea l-am reţinut pe avocatul Orban Andras, dar prezenta acestuia am remarcat foarte puţin timp, mi se pare că a intrat în mijlocul mulţimii ca să scoată afară pe fiica sa care era în grupul persoanelor care exercitau acte de violentă asupra victimei."
* Fila 43 - Dos.129/P/1990. (Declaraţia lui Hosu Petru din data de 18 noiembrie 1991): "Referitor la femeia sus menţionată cu semnalmentele respective, arăt că aceasta a sărit cu picioarele pe abdomen şi în zona organelor sexuale ale lui Agache Aurel. Aceasta l-a mai lovit şi din poziţie laterală cu piciorul. Îmi aduc aminte că în acest timp s-a apropiat de ea un cetăţean în vârstă de cca. 50 - 55 de ani, 1,75 m înălţime, cărunt, îmbrăcat cu un pardesiu sau palton de culoare bej, care a prins-o de mână şi a încercat să o tragă la o parte, la care aceasta i-a reproşat în limba maghiară "lasă-mă tată că a făcut mult rău" .Reţin că femeia respectivă când la lovit pe Agache în testicule cu vârful cizmei, aceasta s-a exprimat în limba maghiară "acum îţi mai trebuie femei".
* Fila 49 - Dos.129/P/1990.(Declaraţia lui Kozma Gizzela din data de 04 noiembrie 1991): "…am recunoscut pe fiica avocatului Orban care lovea cu piciorul încălţat în cel căzut. La un moment dat am văzut că s-a descălţat de unul din cizmele scurte de culoare maron, cu tocuri înalte, cu flecuri metalice şi cu care a aplicat lovituri în capul victimei."
* Fila 54 - Dos.129/P/1990( declaraţia lui Vardo Vilmos din data de 03 decembrie 1991): "…Dintre cei care îl loveau am recunoscut pe fiica avocatului Orban, care s-a descălţat de cizmele trei sferturi de culoare maron, cu tocul înalt şi cu tocul cizmelor care era întărit cu fier, i-a aplicat mai multe lovituri pe tot corpul(cap, abdomen), şi îl lovea cu picioarele. În timp ce îl lovea striga în limba română : Tu l-ai băgat pe tata la puşcărie".
* Fila 56 - Dos.129/P/1990 (declaraţia lui Vardo Vilmos din data de 24 martie 1992): "..În această fază a agresiunii din grupul agresorilor am recunoscut-o pe fiica avocatului Orban din Tg .Secuiesc, pe nume Orban Daniela. Era împreună cu tatăl ei, care o ţinea de mână, iar fata a intrat în grupul agresorilor şi a lovit cu picioarele în Agache Aurel….Victima din nou a fost trasă din salvare pe sosea şi a fost în continuare lovită cu picioarele, în această fază a agresiunii, din nou am remarcat-o pe Orban Daniela, care a lovit cu picioarele încălţate, în victima căzută la sol.

* Fila 60 - Dos.129/P/1990 (declaraţia lui Duka Eugen din data de 06 noiembrie 1991): "Tot în acest grup era o femeie care îşi scosese pantoful din picior şi-l lovea pe maiorul Agache cu tocul pantofilor care avea dimensiunea de cca.3x4 cm."
* Fila 62 - Dos.129/P/1990 (declaraţia lui Duka Eugen din data de 11 noiembrie 1997): "Din grupul de persoane care loveau pe victimă am remarcat o femeie care avea aproximativ 30 de ani, înălţime 1,65 centimetri, părul tuns scurt care lovea pe maior cu tocul de la pantofi."
 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel