Activitatea lui Katona Ádám preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR în sprijinul ucigaşilor de la Târgu Secuiesc
Grupul de interese :Târgu Secuiesc - 1989 - Katona Ádám
Activitatea lui Katona Ádám preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR în sprijinul ucigaşilor de la Târgu Secuiesc

Pe data de 12 august 2002  Katona Ádám preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR i-a cerut printr-o scrisoare deschisă preşedintelui României Ion Iliescu ca să-l graţieze pe "revoluţionarul" Reiner Anton care se află în închisoare la penitenciarul din Miercurea Ciuc. Acesta ,chipurile; ar suferi de o boală gravă legată de hipertensiunea arterială. Reamintesc faptul că criminalului Reiner Anton i s-a refuzat suspendarea executării pedepsei pe motive medicale întrucât , conform medicilor legişti de la Miercurea Ciuc acesta poate suporta regimul de detenţie. Scrisoarea lui Katona Ádám este prilejuită de imorala graţiere pe care şeful statului Român a făcut-o celor trei călăi de la Timişoara. Folosindu-se de acest pretext preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR încearcă să-l scoată din închisoare şi pe călăul de la Târgu Secuiesc. Katona Ádám preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR cunoscut opiniei publice ca fiind naţionalist extremist notoriu nu este la prima astfel de iniţiativă, dânsul având nenumărate astfel de iniţiative începând cu procesele criminalilor de la Zetea şi Dealu. Anul trecut pe data de 15 iulie 2001  preşedintele platformei Blocului Reformist din UDMR i-a cerut preşedintelui UDMR Marko Béla să intervină pentru eliberarea şi graţierea „deţinutului politic” Héjja Dezideriu si pentru „reabilitarea totală a celor din Zetea, Dealu si Târgu Secuiesc” (este vorba de ucigaşii celor 3 cadre MI din cele trei aşezări secuieşti).

 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel