PROCEDURA NR.3: REZOLUŢIA PARCHETULUI DE PE LÂNGĂ CURTEA SUPREMĂ DE JUSTIŢIE DIN DATA DE 10 IUNIE 2003
Proceduri juridice interne iniţiate de Agache - Plângerile penale împotriva procurorilor

Rezoluţie de respingere a Parchetului de pe lângă Curtea Supremă de Justiţie
    

                  ROMÂNIA
           MINISTERUL PUBLIC
        PARCHETUL DE PE LÂNGĂ
     CURTEA SUPREMĂ DE JUSTIŢIE
Secţia de urmărire penală şi criminalistică
 
 
Nr.20281/3655/2003
 10 iunie 2003 

Domnului AGACHE AUREL DIONISIE

Codlea, str. Nouă nr. 99, jud. Braşov

În legătură cu plângerea formulată de dumneavoastră împotriva rezoluţiei de neîncepere a urmăririi penale dispusă la data de 06.03.2002 în dosarul nr.107/P/2002 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Braşov, vă facem cunoscut că nu i s-a putut da curs favorabil.

S-a apreciat că soluţia adoptată este legală şi temeinică, neexistând motive pentru infirmarea acesteia şi reluare cercetărilor.

Împotriva modului de soluţionare a plângerii vă puteţi adresa instanţei competente, în termen de 10 zile de la comunicare.

PROCUROR ŞEF SECŢIE

Semnătură indescifrabilă


 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel