PROCEDURA NR.2: REZOLUŢIA DE NEÎNCEPERE A URMĂRIRII PENALE împotriva celor doi procurori în dosarul 107/P/2002
Proceduri juridice interne iniţiate de Agache - Plângerile penale împotriva procurorilor

 

Rezoluţia de neîncepere a urmăririi penale din Dos. nr 107/P/2002

 

ROMÂNIA
MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL DE PE LÂNGĂ                                                           Către

CURTEA DE APEL BRAŞOV

Braşov, str. Republicii nr. 45                                                                    AGACHE AUREL DIONISIE

Nr.107/P/2002

-7-03-2002                                                                                     Codlea -  str. Nouă nr.99 - jud. Braşov

 

 

Vă facem cunoscut că prin rezoluţia din 06 martie 2002 s-a dispus în baza art.228 al. 4 C. pr. pen. combinat cu art. 10 lit.a C. pr. pen. neînceperea urmăririi penale faţă de LUPPINGER ATTILA şi FABIAN KAROLY, cercetaţi pentru faptele prev. de art.246 C.pen şi art.264 C.pen., motivat de faptul că din actele premergătoare efectuate în cauză nu rezultă că susnumiţii au tergiversat cu rea-credinţă soluţionarea dosarului nr.129/P/1990 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Covasna şi nu au favorizat persoanele cercetate în această cauză.

 

PROCUROR GENERAL

 

Viorel Adrian Şaramet


 

 

Există frunze care nu cad, oricât de puternic ar fi vântul. Există clipe, oameni şi fapte care nu se uită, chiar dacă uitarea este o lege a firii.

Acest site îşi propune să prezinte opiniei publice informaţii despre uciderea colonelului post-mortem Agache Aurel, procesul care s-a desfăşurat în perioada cuprinsă între 09 februarie 1998 şi 26 martie 2001, procesele de revizuire dintre anii 2007-2013, precum şi aspectele ce au apărut în ultimii 24 ani, atât în ceea ce priveşte latura politică, juridică, a executării sentinţei atât pe latura penală cât şi civilă pe teritoriul României şi Republicii Ungaria, cât şi procedurile juridice desfăşurate la CEDO şi nu în cele din urmă în ceea ce priveşte manipularea practicată de către grupul de interese care îi reprezintă pe criminali.

Cazul Uciderii Colonelului Post Mortem Agache Aurel